Webshop ontwikkeling en migratie

Een unieke identiteit op creatieve en doordachte manier. Een sterke eerste indruk die bijblijft. Een totaalplaatje dat gewoonweg klopt.

Vrijblijvend advies

Wat versta je hieronder?

Laten we het even deels segmenteren.
ONTWERP EN ONTWIKKELING

eCommerce Ontwerp

Onze creative directors en brand designers ontwerpen hoog converterende webshops.

eCommerce Ontwikkeling

Naast het ontwerpen van hoog converterende shops, ontwikkelt Brisk deze ontwerpen.

De meeste platformen

Brisk komt zeer goed overweg met Shopify, Magento, OpenCart, Drupal, WooCommerce en Prestashop.

Hoog converterend en SEO

Onze eCommerce shops renderen hoge conversies en staan sterk met organische SEO.
MIGEREREN NAAR EEN ANDER PLATFORM?

Migratie

Brisk kan je huidige webshop migreren naar een ander platform. Dit met behoudt van al je content en klantenbestand.

Overzetten van content

Wil je graag al je producten, klanten, categorieën en andere data overzetten naar een ander platform? Dat is een piece of cake voor onze Briskers.

Automatische inventaris

Automatiseren van je inventaris en stock? Dat kan perfect. Wij kunnen een systeem opzetten met automatische synchronisatie van je voorraad.

APM (Automated Process Managing)

Met APM kan Brisk een systeem opzetten waarbij je shop tot wel 90% geautomatiseerd wordt zodat je enorm veel kan besparen en opschalen.

Wij bouwen webshops die renderen

Wil je producten online verkopen? Dan is e-commerce vaak de beste oplossing. Het succes van je webshop is van veel meer afhankelijk dan enkel je producten. Naast het bouwen van een webshop op maat, helpen we ook graag met het uitstippelen van jouw digitale strategie om zo verder te groeien!
Vrijblijvend advies

Functionele en/of technische analyse

De functionele analyse legt in verstaanbare taal uit hoe alles op de webshop zal werken en welke functionaliteiten nodig zijn. Vergelijk het met een gebruiksaanwijzing, die voor alle betrokken partijen handig is. Wireframes maken hier eveneens deel van uit!

De technische analyse is een beschrijving van hoe we verschillende onderdelen van jouw webshop technisch zullen realiseren. Dat kan gaan van een simpel contactformulier tot meer complexe API-calls en ERP-integraties. Deze analyse is erg nuttig voor onze developers, maar ook voor een correcte budget- en prijsinschatting.
Vrijblijvend advies

Design / UX

Voor we beginnen aan ontwikkeling, zal jouw huisstijl doorgetrokken worden naar je nieuwe webshop. De lay-out van je webshop krijgt nu vorm. Onze designers bepalen de look-and-feel van centrale pagina’s, buttons, formulieren en andere vaste elementen. Het oog wilt natuurlijk ook wat!

Daarnaast waakt onze UX-expert over de user experience van de gebruiker. Staan de call-to-actions op de juiste plaats? Is de check-out logisch gestructureerd Hoe makkelijk is het om een account aan te maken? Als digital agency denken we in het belang van jouw eindklant, niemand anders.
Vrijblijvend advies

Development en kamperen

Nu er een goede leidraad is, kunnen onze developers beginnen met het ontwikkelen van jouw e-commerce platform. Tijdens het ontwikkelen spreken we samen af om op geregelde tijdstippen naar jouw bedrijf af te zakken.

Dit is het ‘kamperen bij de klant’, wat onze samenwerking alleen maar ten goede komt. We merken vaak dat tijdens deze momenten heel wat onduidelijkheden opgehelderd worden en de klant een echte inkijk krijgt in de evolutie van hun nieuwe webshop.
Vrijblijvend advies

SEO, copy en e-commerce analytics

Onze online marketeers hebben heel wat SEO-ervaring in e-commerce. Jij beslist als klant of je zelf de SEO voor jouw webshop in handen neemt, of je ons advies erin nodig hebt of alles ervan uitbesteedt. Hetzelfde geldt voor het schrijven van de teksten. Onze digitale specialisten ontzorgen jou graag op dit vlak.
Vrijblijvend advies

Schakel over naar Brisk, zie resultaten.

Met onze rechtdoorzee aanpak nemen we je volledig mee in ons verhaal. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
+100
Bedrijven die met ons in zee sprongen.
50k+
Aantal leads die we voor onze klanten hebben gegenereerd.
3x
Het gemiddelde ROI bij het overschakelen naar Brisk.

Projecten

Bekijk onze belangrijkste plaatselijke projecten. Op MVO- of zakelijk vlak, lopende of al afgerond, onze partners helpen ons onze projecten te verwezenlijken.

Projecten bekijken

Vrijblijvend advies

Laten we samen je conversies of andere digitale oplossingen bemiddelen. Wij nemen spoedig contact op met je.

Gratis advies vragen

Krijg gratis en vrijblijvend advies