UX / UI: beleving

Websites, webshops of webapplicaties bouwen is een ding. Maar hoe gaat de gebruiker om met deze digitale oplossing? En vooral hoe beleeft hij of zij deze platformen? User Interface Design en User Experience Design spelen in op deze vragen.

Vrijblijvend advies

Een gebruiksvriendelijke ervaring opbouwen

Websites, webshops of webapplicaties bouwen is een ding. Maar hoe gaat de gebruiker om met deze digitale oplossing? En vooral hoe beleeft hij of zij deze platformen? User Interface Design en User Experience Design spelen in op deze vragen. Wij denken er al over na, voordat we beginnen met ontwikkelen. Gelukkig maar!
Vrijblijvend advies

User Interface Design (UI)

UI design houdt onder andere in dat jouw website, webshop, mobiele apps of webapplicatie er visueel mooi uitziet. Alleen ben je daar weinig mee als de gebruiker niet geraakt waar hij of zij moet zijn. Daarom dat UI veel verder gaat dan het oog alleen.

Het gaat er dus niet alleen over hoe jouw digitale oplossing eruit ziet, maar vooral over hoe deze werkt. Onze UI-designers evalueren heel kritisch de positie van bepalende elementen. De gebruiker zo snel als mogelijk zijn doel laten behalen, that’s our goal.
Vrijblijvend advies

User Experience Design (UX)

UX design vertaalt zich in beleving tijdens het gebruik van jouw digitale oplossing. Dit houdt in dat onze UX-designer wireframes uittekenen van de website, webshop of webapplicatie. Op die manier raakt de gebruiker niet in de war tijdens zijn digitale zoektocht.

Met jouw digitale oplossing wil je op een positieve manier waarde creëren. We gaan samen voor een online totaalbeleving. Alleen dan zal de gebruiker (meer) kopen en neem je de drempel weg voor een langere tijdsbesteding op jouw digitale oplossing.
Vrijblijvend advies

Schakel over naar Brisk, zie resultaten.

Met onze rechtdoorzee aanpak nemen we je volledig mee in ons verhaal. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
+100
Bedrijven die met ons in zee sprongen.
50k+
Aantal leads die we voor onze klanten hebben gegenereerd.
3x
Het gemiddelde ROI bij het overschakelen naar Brisk.

Projecten

Bekijk onze belangrijkste plaatselijke projecten. Op MVO- of zakelijk vlak, lopende of al afgerond, onze partners helpen ons onze projecten te verwezenlijken.

Projecten bekijken

Vrijblijvend advies

Laten we samen je conversies of andere digitale oplossingen bemiddelen. Wij nemen spoedig contact op met je.

Gratis advies vragen

Krijg gratis en vrijblijvend advies